Projecten

Onderstaand een selectie van reeds uitgevoerde vastgoedonderhoud projecten (of werken in uitvoering) door 1976 Bouwonderhoud:

 

Tapijt – projectkwaliteit – kantoorpand Den Haag

Voor een van onze vaste klanten “het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs” – KIVI Den Haag hebben we weer een aantal ruimtes voorzien van nieuw tapijt. Dit projecttapijt in combinatie met nieuwe latex op de wanden en plafonds geeft het geheel weer een nieuwe uitstraling.

Bar bekleden met PVC

In een bedrijfsruimte waar we de gehele vloer met PVC hebben gestoffeerd, werd ons gevraagd ook de bar te bekleden met PVC. Hierbij een aantal impressies.

Renovatie appartement Kijkduin

Dit appartement in Kijkduin te Den Haag word door ons volledig gerenoveerd. De diverse verbouwingsonderdelen bestaan o.a. uit: slopen, timmeren, stuken, elektra, schilderen, loodgieterswerk, zonwering, sanitair en gietvloer.

Renovatie businessruimte Rotterdam

Aanbrengen raamfolie ’s-Gravenzande

Renovatie landgoed Dorrepaal / Westvlietweg 115 Den Haag

Schilderwerk portiek Vereniging van Eigenaren Haagduin Den Haag

Marmoleum vloer school Monster

Renovatie Buitengoed Dorrepaal

Schilderwerk, houtrot reparaties, kozijnen, dakwerk, zinkwerk en hekwerken.

Egaliseren en stofferen van kantoorruimte in ’s-Gravenzande met tapijttegels

Bouw Trampoline Centrum Rotterdam

Voor onze opdrachtgever Freestyle Motion, hebben we de volledige bouw van dit trampolinecentrum gerealiseerd. Zoals u op de foto’s kunt zien, hebben we diverse bouwonderdelen uitgevoerd: schilderwerk, stoffering van tapijt, pvc, vloeren geëgaliseerd, sanitair, timmerwerk elektra, etc.. De afmetingen van de hal zijn circa 70 meter bij 43 meter. Zo’n 3.000m2 (de grootste van Europa).

Wanden in kleur sausen kantoorruimte Rotterdam RMC

Egaliseren schuur ’s-Gravenzande

PVC Vloer Naaldwijk

Renovatie woning Kijkduin

Egaliseerwerk woonkamer ’s-Gravenzande

Stoffering trap Westland

Douglas schutting en poort ’s-Gravenzande

Egaliseren en stofferen PVC vloer Loosduinen Den Haag

Stoffeerwerk Monster Westland

Schilderwerk industriële kraan in havengebied De Botlek in Rotterdam

Voor één van onze opdrachtgevers in De Botlek hebben wij een havenkraan geschilderd. Hijskranen worden in zware omstandigheden en omgevingen gebruikt waardoor ze onderhevig zijn aan beschadigingen en externe factoren die inwerken op de beschermingslaag van de kraan. Door het schilderwerk van uw bouwkranen bij te houden blijven deze langer in goede staat. Deze laad en los kraan is direct voorzien van een frisse nieuwe kleur, waardoor hij er nu weer netjes bij staat!

 

Lekkageschade herstellen

We hebben recentelijk een plafond van een appartement in Naaldwijk hersteld van lekkageschade. Zoals de foto’s laten zien is op een aantal plaatsen de stuclaag losgekomen van het beton. We hebben de losse delen afgestoken, het geheel behandeld met primer om het daarna te repareren met een gipssoort. Vervolgens hebben we de reparatieplekken wederom in een voorstrijk gezet zodat de hechting van de latex optimaal is. We hebben in deze situatie (natte ruimte) gekozen voor een buitenkwaliteit latex met een schimmelwerende eigenschap.  Deze latex zorgt er voor dat de bewoners voorlopig geen last hebben van donkere aanslag, schimmels en dergelijke.

 

Uitvlakken vloer

Voor een klant van ons in het Westland, hebben we de vloer van de zolder geëgaliseerd zodat er later linoleum op geïnstalleerd kan worden. De laatste tijd brengen we steeds vaker een vloercoating aan op de egaline laag. Het egaliseren van een vloer, in combinatie met een vloercoating geeft een industrieel uiterlijk en uitermate goed te reinigen en daardoor dus zeer stofvrij te houden. Een geëgaliseerde vloer is af te werken in kleur maar ook in een transparante vloercoating.  De vloercoating bepaald hoe de vloer gebruikt kan worden. Voor bedrijfsvloeren en industrievloeren zal een zwaardere vaak 2 componenten coating nodig zijn. Voor een slaapkamer volstaat vaak al een 1 component coating.

 

Renovatie bedrijfsruimte

Voor onze opdrachtgever Sparta Rotterdam, hebben we de sponsorlounge in het kasteel volledig gerenoveerd. We hebben zowel de wanden als het lakwerk opnieuw geschilderd en de ruimte volledig opnieuw gestoffeerd. In samenwerking met onze zakenpartner (interieurbouwer) Forma interieur, hebben we de bar opnieuw afgetimmerd met eikenhout en er is een nieuw systeemplafond geplaatst. We zijn al een aantal jaar zakenpartner van Sparta Rotterdam en dat resulteert in dit soort bijzondere projecten.

 

Laminaat

Hierbij enkele voorbeelden van laminaat vloeren. Deze vloerbedekking hebben geleverd en geïnstalleerd bij diverse klanten van ons in onder andere Den Haag, Westland en Rotterdam.

Laminaat heeft wel de juiste ondervloer nodig. Dit is afhankelijk van de bestaande ondervloer en bijvoorbeeld de geluidsreductie die gehaald moet worden binnen bijvoorbeeld uw VvE.  We kunnen u hierin prima adviseren.

Mocht u vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schilderwerk Den Haag

Voor een VvE in Den Haag hebben we de gehele buitenkant van het pand geschilderd.

Houtrotreparatie Monster

Voor een klant in monster hebben we de kozijnen met houtrotreparatiepaste gerenoveerd. Aanvankelijk wilde de klant de kozijnen laten vervangen maar door middel van de moderne technieken op houtrotreparatie vlak, is het prima mogelijk deze te repareren met een epoxy hars (houtrot reparatiemiddel) zoals de foto’s aantonen zijn de kozijnen weer volledig hersteld en kunnen ze weer jaren mee. Houtrotreparatie is op deze wijze, is veel goedkoper dan de kozijnen volledig vervangen. Indien u vragen heeft over deze methode, neem dan contact met ons op. Niet alle rotte plakken kunnen worden hersteld maar veel wel!

 

Voordeur Westland

Een klant van ons wilde haar huis minder inbraakgevoelig maken en tevens meer bescherming geven aan haar honden en kinderen. We hebben het glas van de deur vervangen door hout en dit geheel geschilderd. De enige opmerking bij deze klus is dat we zelf een andere houtsoort zouden hebben geadviseerd maar de klant had deze platen in huis en wilde graag dat we deze zouden gebruiken. De klant is koning. Wij adviseren en denken mee maar de klant bepaald en beslist altijd.

 

Schilderwerk Den Haag

Dit schilderwerk is uitgevoerd in Den Haag. De foto’s spreken voor zich.

 

Wand plaatsen Hoek van Holland

Voor een exportbedrijf in Hoek van Holland, hebben we een wand geplaatst. De wand moet voorzien worden van kapstokken en banken dus hebben we hier gekozen om eerst houten platen te bevestigen en daaroverheen gipsplaten. Zo krijg je een strakke afwerking met een sterke ondergrond waar je bovendien in kan schroeven (houten achtergrond) dit is perfect voor het installeren van kapstokken, etc..

Helaas zijn we vergeten foto’s te maken nadat we de wand hebben afgewerkt met latex (sausen). We kunnen u meedelen dat het geheel er straks uit ziet met de latex er op.

 

Vloerbedekking op trap

Hierbij enkele voorbeelden van het stofferen van trappen met tapijt. We hebben al vele klanten blij gemaakt met het bekleden van hun trap. Uiteraard is het ook mogelijk om andere soorten vloerbedekking op uw trap te stofferen zoals: marmoleum, vinyl, pvc en dergelijke. Houd er rekening mee dat niet ieder tapijt of vloerbedekking geschikt is voor het bekleden van uw trap. We kunnen u hierover goed informeren. Mocht u vragen hebben over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.

 

Renovatie brandtrap Amsterdam

Voor een opdrachtgever uit Amsterdam hebben we een brandtrap vervangen. Zoals u op de foto’s kunt zien, was de oude brandtrap niet meer te gebruiken. We hebben de oude trap en het onderliggende hout opslaghokje volledig gesloopt op de stalen bint na. De bint hebben we ontdaan van het aanwezige roest en voorzien van een nieuwe roestwerende primer en vervolgens een laklaag. Vervolgens hebben we een nieuwe vloer op het staal gemaakt met uiteraard een hekwerk, dit alles van geïmpregneerd hout zodat deze nog jaren mee gaat.  Op verzoek van de buurman (eigenaar van de tuin waar de noodtrap in uit komt) hebben we gekozen om een aluminium ladder te bevestigen aan de gevel. Dit om licht te genereren en meer ruimte. Omdat de noodtrap niet hoger dan 3 meter  vanaf de grond is, volstaat de ladder zonder dat daar nog een extra valbeveiliging (kooi) omheen hoeft worden gemaakt.

 

Houten vloer lakken

Deze oude kerk in Amsterdam is omgebouwd tot een tweetal woningen op de 1e etage en een bedrijfsruimte op de begane grond en in het souterrain. De houten vloer was in slechte conditie. We hebben de vloer ontvet, geschuurd en  drie maal gelakt. Zoals de impressies laten zien is de oude vloer weer tot leven gekomen.

 

Schilderwerk en marmoleum kantoor Den Haag

Recentelijk hebben we voor een uitzendbureau in Den Haag het kantoor gerenoveerd.  We hebben het oude tapijt verwijdert, de vloer geëgaliseerd en vervolgens nieuw marmoleum geïnstalleerd. Verder zijn er diverse onderdelen voorzien van een nieuwe coating (verf) laag.

 

Showroom Den Haag

Voor Houweling stijlschouwen uit Den Haag (een begrip in de regio met betrekking tot het bouwen van openhaarden en houtkachels) hebben we een gedeelte van de showroom gerenoveerd. De ruimte hebben we in de “oud Engelse” stijl afgewerkt. Al het schilderwerk, het behang en de vloerbedekking zijn door ons geïnstalleerd en afgewerkt.

 

Egaliseren vloer Delft

Een klant van ons uit Delft wilde graag zijn vloer afwerken met een coating (verf). De vloer was echter niet vlak genoeg om hier direct een coating overheen te zetten. Hij heeft ons gevraagd de vloer vakkundig te egaliseren zodat het aanbrengen van de coating kon worden gerealiseerd. Hieronder het resultaat.

 

Trampoline centrum Heerhugowaard

Voor onze opdrachtgever Freestyle Motion hebben we een trampoline centrum gebouwd in Heerhugowaard. Deze opdracht hebben we in 2 maanden tijd gerealiseerd. Onze werkzaamheden bestonden uit het timmeren van alle wanden, plateau’s, ophogingen, etc. Ook hebben we al het schilderwerk verzorgd, zowel in de hal als in de kleedkamers, de kantine en het lounge gedeelte.  Zoals u op de foto’s kunt zien hebben we alle ruimtes gestoffeerd met o.a. tapijt en pvc. De wanden en obstakels in de hal hebben we eerst voorzien van ondertapijt (foam) om de demping tijdens het springen te bevorderen. Freestyle Motion heeft laten weten zeer content te zijn met ons werk en zelf zo content dat we hun 2e locatie wederom mogen gaan bouwen.

Vervangen schuur- en serredak

Vervangen schuur- en serredak bij een woning in Monster.

Woonhuis in Hillegersberg Rotterdam

Bij deze woning zijn één groot raamfront en de voordeur inclusief het kozijn geheel kaal gebrand van de donkerbruine beits. Daarna zijn deze in de kleur “teak” gevernist en als eindlaag is er een hoogglans blanke lak gebruikt. Ook het balkon plafond is van de donkerbruine kleur naar wit geschilderd. Daarnaast zijn de dakkapellen zijn gereinigd en in de wax gezet.

Aanbrengen nieuwe balkoncoating in Kijkduin

Voorbeelden egaliseerwerk

Onderstaand enkele voorbeelden van door 1976 Bouwonderhoud uitgevoerde egaliseer werkzaamheden.

Vrijstaande woning in het Westland

Deze mooie vrijstaande woning met veel houtwerk is door ons in het verleden volledig in de lak gezet. Na een kleine onderhoudsbeurt staat het huis er weer keurig bij en kan het er de komende jaren weer tegenaan.

‘Engelse herenkamer’

Van onze opdrachtgever en zakenpartner VLS Groep B.V. kregen we het verzoek een Engelse herenkamer te ontwerpen en realiseren.

De ruimte die u ziet, hebben we eerst geheel gestript (compleet gesloopt) om vervolgens het geheel in fases op te bouwen. De werkzaamheden zijn, zoals op de foto’s te zien is, van grote diversiteit: slopen / timmeren / schilderen / behangen / installatie van elektra / renovatie toiletgroep / leveren en installeren nieuwe keuken / stofferen van een PVC vloer in houtlook / en vervolgens het plaatsen van de bar en kastmeubel / maken en op kleur brengen van de barkrukken / leveren en installeren van het metalen hekwerk voor de open kast.

Het is een compleet door ons bedacht (in overleg met VLS) en uitgevoerde ruimte geworden in de bekende oude Engelse stijl, zoals deze behoort te zijn voor een Herenclub.

1976 Bouwonderhoud

Onze stoffeerafdeling, tevens de afdeling waar we 15 jaar geleden ons bedrijf mee zijn gestart, doet dagelijks diverse opdrachten voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Hieronder treft u paar foto’s van verschillende projecten waar we tapijttegels hebben geïnstalleerd voor diverse opdrachtgevers.

Plaatsen keuken

Ook voor het plaatsen van een nieuwe keuken kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunnen wij voor u direct het tegelwerk, de vloer en het schilderwerk eromheen uitvoeren.

KIVI Den Haag

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. 1976 Bouwonderhoud heeft in dit pand verschillende zalen en kantoorruimtes gerenoveerd. De voornaamste werkzaamheden bestonden uit: schilderwerk, wand- en plafondafwerking, stoffering en wandbespanning.

Voorbeelden projecten tapijt

Voorbeelden projecten vinyl

Verschillende trappen gestoffeerd

Bijzondere projecten

Onderstaand een selectie van speciale projecten uitgevoerd door 1976 Bouwonderhoud. Het eerste is een doorlopend patroon, dwars door het huis en muren heen in 2 kleuren Forbo Marmoleum. Het tweede object is een trappenhuis met Marmoleum Graphic in zwart en wit, met een bies afgewerkt. Het derde object is een huis wat kenmerkend is door zijn half ronde vorm. Hier ligt een vinyl met lamelparket patroon. En het laatste betreft de stoffering van een molen! Zomaar wat voorbeelden van wat 1976 Bouwonderhoud zoal kan én doet.

Sparta Business Unit

Deze box in het stadion van Sparta is compleet aangepakt. De wanden zijn opnieuw beplakt met glasweefselbehang (gescand) en geschilderd. Er ligt een nieuwe vloer in en het plafond is vernieuwd. Tevens is er een compleet wand-/keukenmeubel geleverd en geplaatst.

Rustieke vrijstaande woning in het Westland

Na langdurig achterstallig onderhoud wordt de buitenkant van deze woning compleet aangepakt. Meerdere houtrot plekken zijn al gerepareerd en de complete buitenkant is geschilderd. Het balkon aan de achterzijde is door vocht aangetast en in zeer slechte staat en zal binnenkort door ons worden vervangen.

Verbouwing Business Lounge Sparta Rotterdam

Realisatie van de nieuwe business lounge in het Sparta stadion. Het betreft hier een complete verbouwing met werkzaamheden betreffende o.a  vloeren en schilderwerk.

Vrijstaande woning

Het dak van deze woning is compleet vervangen. Ook zijn er nieuwe kozijnen geplaatst en is het glas in lood vervangen en zijn er voorzetramen geleverd en geplaatst. Verder is de complete buitenkant van het pand geschilderd.

Renovatie woonhuis ’s-Gravenzande

Het betreft hier de renovatie van een woonhuis in ’s-Gravenzande waarbij de volgende onderdelen behandeld/ vernieuwd: complete buitenschilderwerk, zinken dakgoten vernieuwd, houten daklijsten compleet vervangen (door houtrot aangetast), entree pui enkel glas vervangen door dubbel melkglas en houten paneel, dakbedekking en boeilijsten van de schuur compleet vervangen inclusief zinken kraaldelen en buiten zonwering vervangen.

Totaalonderhoud Sheffieldstraat Rotterdam

Het betreft hier een complete verbouwing met werkzaamheden betreffende o.a  vloeren, wanden, timmerwerk, schilderwerk, plafonds, gevelrenovatie, dakbedekking, sanitair, etc.

Totaalonderhoud RMC business lounge Sparta Rotterdam

Realisatie van de nieuwe business lounge van Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC B.V. in het Sparta stadion. Het betreft hier een complete verbouwing met werkzaamheden betreffende o.a  vloeren, wanden, timmerwerk, schilderwerk, plafonds, nieuwe keuken en elektra.

 

Vervangen boeilijst Roelofsstraat Den Haag

Het betrof hier een door houtrot aangetaste boeilijst. Compleet vervangen inclusief loodslabben, geheel gegrond (rondom) en geheel geplamuurd en afgelakt. Dit had voorkomen kunnen worden als de schilderbeurten op tijd waren uitgevoerd!