Woning- en projectstoffering

Onderstaand een selectie van reeds uitgevoerde woning- en projectstoffering projecten (of werken in uitvoering) door 1976 Bouwonderhoud:

 

Tapijt – projectkwaliteit – kantoorpand Den Haag

Voor een van onze vaste klanten “het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs” – KIVI Den Haag hebben we weer een aantal ruimtes voorzien van nieuw tapijt. Dit projecttapijt in combinatie met nieuwe latex op de wanden en plafonds geeft het geheel weer een nieuwe uitstraling.

Bar bekleden met PVC

In een bedrijfsruimte waar we de gehele vloer met PVC hebben gestoffeerd, werd ons gevraagd ook de bar te bekleden met PVC. Hierbij een aantal impressies.

Marmoleum vloer school Monster

Egaliseren en stofferen van kantoorruimte in ’s-Gravenzande met tapijttegels

Egaliseren schuur ’s-Gravenzande

PVC Vloer Naaldwijk

Stoffering trap Westland

Egaliseren en stofferen PVC vloer Loosduinen Den Haag

Stoffeerwerk Monster Westland

Egaliseren en stofferen PVC vloer Loosduinen Den Haag

Stoffeerwerk Monster Westland

Stoffeerwerk Monster Westland

Laminaat

Hierbij enkele voorbeelden van laminaat vloeren. Deze vloerbedekking hebben geleverd en geïnstalleerd bij diverse klanten van ons in onder andere Den Haag, Westland en Rotterdam.

Laminaat heeft wel de juiste ondervloer nodig. Dit is afhankelijk van de bestaande ondervloer en bijvoorbeeld de geluidsreductie die gehaald moet worden binnen bijvoorbeeld uw VvE.  We kunnen u hierin prima adviseren.

Mocht u vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vloerbedekking op trap

Hierbij enkele voorbeelden van het stofferen van trappen met tapijt. We hebben al vele klanten blij gemaakt met het bekleden van hun trap. Uiteraard is het ook mogelijk om andere soorten vloerbedekking op uw trap te stofferen zoals: marmoleum, vinyl, pvc en dergelijke. Houd er rekening mee dat niet ieder tapijt of vloerbedekking geschikt is voor het bekleden van uw trap. We kunnen u hierover goed informeren. Mocht u vragen hebben over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.

 

Schilderwerk en marmoleum kantoor Den Haag

Recentelijk hebben we voor een uitzendbureau in Den Haag het kantoor gerenoveerd.  We hebben het oude tapijt verwijdert, de vloer geëgaliseerd en vervolgens nieuw marmoleum geïnstalleerd. Verder zijn er diverse onderdelen voorzien van een nieuwe coating (verf) laag.

 

Egaliseren vloer Delft

Een klant van ons uit Delft wilde graag zijn vloer afwerken met een coating (verf). De vloer was echter niet vlak genoeg om hier direct een coating overheen te zetten. Hij heeft ons gevraagd de vloer vakkundig te egaliseren zodat het aanbrengen van de coating kon worden gerealiseerd. Hieronder het resultaat.

 

Voorbeelden egaliseerwerk

Onderstaand enkele voorbeelden van door 1976 Bouwonderhoud uitgevoerde egaliseer werkzaamheden.

 

‘Engelse herenkamer’

Van onze opdrachtgever en zakenpartner VLS Groep B.V. kregen we het verzoek een Engelse herenkamer te ontwerpen en realiseren.

De ruimte die u ziet, hebben we eerst geheel gestript (compleet gesloopt) om vervolgens het geheel in fases op te bouwen. De werkzaamheden zijn, zoals op de foto’s te zien is, van grote diversiteit: slopen / timmeren / schilderen / behangen / installatie van elektra / renovatie toiletgroep / leveren en installeren nieuwe keuken / stofferen van een PVC vloer in houtlook / en vervolgens het plaatsen van de bar en kastmeubel / maken en op kleur brengen van de barkrukken / leveren en installeren van het metalen hekwerk voor de open kast.

Het is een compleet door ons bedacht (in overleg met VLS) en uitgevoerde ruimte geworden in de bekende oude Engelse stijl, zoals deze behoort te zijn voor een Herenclub.

1976 Bouwonderhoud

Onze stoffeerafdeling, tevens de afdeling waar we 15 jaar geleden ons bedrijf mee zijn gestart, doet dagelijks diverse opdrachten voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Hieronder treft u paar foto’s van verschillende projecten waar we tapijttegels hebben geïnstalleerd voor diverse opdrachtgevers.

 

KIVI Den Haag

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. 1976 Bouwonderhoud heeft in dit pand verschillende zalen en kantoorruimtes gerenoveerd. De voornaamste werkzaamheden bestonden uit: schilderwerk, wand- en plafondafwerking, stoffering en wandbespanning.

Voorbeelden projecten tapijt

Voorbeelden projecten vinyl

Verschillende trappen gestoffeerd

Bijzondere projecten

Onderstaand een selectie van speciale projecten uitgevoerd door 1976 Bouwonderhoud. Het eerste is een doorlopend patroon, dwars door het huis en muren heen in 2 kleuren Forbo Marmoleum. Het tweede object is een trappenhuis met Marmoleum Graphic in zwart en wit, met een bies afgewerkt. Het derde object is een huis wat kenmerkend is door zijn half ronde vorm. Hier ligt een vinyl met lamelparket patroon. En het laatste betreft de stoffering van een molen! Zomaar wat voorbeelden van wat 1976 Bouwonderhoud zoal kan én doet.

 

Verbouwing Business Lounge Sparta Rotterdam

Realisatie van de nieuwe business lounge in het Sparta stadion. Het betreft hier een complete verbouwing met werkzaamheden betreffende o.a  vloeren en schilderwerk.