Wand- en plafondafwerking

Onderstaand een selectie van reeds uitgevoerde wand- en plafondafwerking projecten (of werken in uitvoering) door 1976 Bouwonderhoud:

 

Wand plaatsen Hoek van Holland

Voor een exportbedrijf in Hoek van Holland, hebben we een wand geplaatst. De wand moet voorzien worden van kapstokken en banken dus hebben we hier gekozen om eerst houten platen te bevestigen en daaroverheen gipsplaten. Zo krijg je een strakke afwerking met een sterke ondergrond waar je bovendien in kan schroeven (houten achtergrond) dit is perfect voor het installeren van kapstokken, etc..

Helaas zijn we vergeten foto’s te maken nadat we de wand hebben afgewerkt met latex (sausen). We kunnen u meedelen dat het geheel er straks uit ziet met de latex er op.

 

Showroom Den Haag

Voor Houweling stijlschouwen uit Den Haag (een begrip in de regio met betrekking tot het bouwen van openhaarden en houtkachels) hebben we een gedeelte van de showroom gerenoveerd. De ruimte hebben we in de “oud Engelse” stijl afgewerkt. Al het schilderwerk, het behang en de vloerbedekking zijn door ons geïnstalleerd en afgewerkt.

 

‘Engelse herenkamer’

Van onze opdrachtgever en zakenpartner VLS Groep B.V. kregen we het verzoek een Engelse herenkamer te ontwerpen en realiseren.

De ruimte die u ziet, hebben we eerst geheel gestript (compleet gesloopt) om vervolgens het geheel in fases op te bouwen. De werkzaamheden zijn, zoals op de foto’s te zien is, van grote diversiteit: slopen / timmeren / schilderen / behangen / installatie van elektra / renovatie toiletgroep / leveren en installeren nieuwe keuken / stofferen van een PVC vloer in houtlook / en vervolgens het plaatsen van de bar en kastmeubel / maken en op kleur brengen van de barkrukken / leveren en installeren van het metalen hekwerk voor de open kast.

Het is een compleet door ons bedacht (in overleg met VLS) en uitgevoerde ruimte geworden in de bekende oude Engelse stijl, zoals deze behoort te zijn voor een Herenclub.

 

KIVI Den Haag

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. 1976 Bouwonderhoud heeft in dit pand verschillende zalen en kantoorruimtes gerenoveerd. De voornaamste werkzaamheden bestonden uit: schilderwerk, wand- en plafondafwerking, stoffering en wandbespanning.

 

Sparta Business Unit

Deze box in het stadion van Sparta is compleet aangepakt. De wanden zijn opnieuw beplakt met glasweefselbehang (gescand) en geschilderd. Er ligt een nieuwe vloer in en het plafond is vernieuwd. Tevens is er een compleet wand-/keukenmeubel geleverd en geplaatst.

 

Verbouwing Business Lounge Sparta Rotterdam

Realisatie van de nieuwe business lounge in het Sparta stadion. Het betreft hier een complete verbouwing met werkzaamheden betreffende o.a  vloeren en schilderwerk.

 

Totaalonderhoud Sheffieldstraat Rotterdam

Het betreft hier een complete verbouwing met werkzaamheden betreffende o.a  vloeren, wanden, timmerwerk, schilderwerk, plafonds, gevelrenovatie, dakbedekking, sanitair, etc.