Totaalonderhoud en renovatie

Onderstaand een selectie van reeds uitgevoerde totaalonderhoud en renovatie projecten (of werken in uitvoering) door 1976 Bouwonderhoud:

Renovatie appartement Kijkduin

Dit appartement in Kijkduin te Den Haag word door ons volledig gerenoveerd. De diverse verbouwingsonderdelen bestaan o.a. uit: slopen, timmeren, stuken, elektra, schilderen, loodgieterswerk, zonwering, sanitair en gietvloer.

Renovatie businessruimte Rotterdam

Aanbrengen raamfolie ’s-Gravenzande

Renovatie landgoed Dorrepaal / Westvlietweg 115 Den Haag

Bouw Trampoline Centrum Rotterdam

Voor onze opdrachtgever Freestyle Motion, hebben we de volledige bouw van dit trampolinecentrum gerealiseerd. Zoals u op de foto’s kunt zien, hebben we diverse bouwonderdelen uitgevoerd: schilderwerk, stoffering van tapijt, pvc, vloeren geëgaliseerd, sanitair, timmerwerk elektra, etc.. De afmetingen van de hal zijn circa 70 meter bij 43 meter. Zo’n 3.000m2 (de grootste van Europa).

Renovatie woning Kijkduin

Egaliseerwerk woonkamer ’s-Gravenzande

Douglas schutting en poort ’s-Gravenzande

Egaliseren en stofferen PVC vloer Loosduinen Den Haag

Stoffeerwerk Monster Westland

Schilderwerk industriële kraan in havengebied De Botlek in Rotterdam

Voor één van onze opdrachtgevers in De Botlek hebben wij een havenkraan geschilderd. Hijskranen worden in zware omstandigheden en omgevingen gebruikt waardoor ze onderhevig zijn aan beschadigingen en externe factoren die inwerken op de beschermingslaag van de kraan. Door het schilderwerk van uw bouwkranen bij te houden blijven deze langer in goede staat. Deze laad en los kraan is direct voorzien van een frisse nieuwe kleur, waardoor hij er nu weer netjes bij staat!

 

Houtrotreparatie Monster

Voor een klant in monster hebben we de kozijnen met houtrotreparatiepaste gerenoveerd. Aanvankelijk wilde de klant de kozijnen laten vervangen maar door middel van de moderne technieken op houtrotreparatie vlak, is het prima mogelijk deze te repareren met een epoxy hars (houtrot reparatiemiddel) zoals de foto’s aantonen zijn de kozijnen weer volledig hersteld en kunnen ze weer jaren mee. Houtrotreparatie is op deze wijze, is veel goedkoper dan de kozijnen volledig vervangen. Indien u vragen heeft over deze methode, neem dan contact met ons op. Niet alle rotte plakken kunnen worden hersteld maar veel wel!

 

Voordeur Westland

Een klant van ons wilde haar huis minder inbraakgevoelig maken en tevens meer bescherming geven aan haar honden en kinderen. We hebben het glas van de deur vervangen door hout en dit geheel geschilderd. De enige opmerking bij deze klus is dat we zelf een andere houtsoort zouden hebben geadviseerd maar de klant had deze platen in huis en wilde graag dat we deze zouden gebruiken. De klant is koning. Wij adviseren en denken mee maar de klant bepaald en beslist altijd.

 

Renovatie brandtrap Amsterdam

Voor een opdrachtgever uit Amsterdam hebben we een brandtrap vervangen. Zoals u op de foto’s kunt zien, was de oude brandtrap niet meer te gebruiken. We hebben de oude trap en het onderliggende hout opslaghokje volledig gesloopt op de stalen bint na. De bint hebben we ontdaan van het aanwezige roest en voorzien van een nieuwe roestwerende primer en vervolgens een laklaag. Vervolgens hebben we een nieuwe vloer op het staal gemaakt met uiteraard een hekwerk, dit alles van geïmpregneerd hout zodat deze nog jaren mee gaat.  Op verzoek van de buurman (eigenaar van de tuin waar de noodtrap in uit komt) hebben we gekozen om een aluminium ladder te bevestigen aan de gevel. Dit om licht te genereren en meer ruimte. Omdat de noodtrap niet hoger dan 3 meter  vanaf de grond is, volstaat de ladder zonder dat daar nog een extra valbeveiliging (kooi) omheen hoeft worden gemaakt.

 

Trampoline centrum Heerhugowaard

Voor onze opdrachtgever Freestyle Motion hebben we een trampoline centrum gebouwd in Heerhugowaard. Deze opdracht hebben we in 2 maanden tijd gerealiseerd. Onze werkzaamheden bestonden uit het timmeren van alle wanden, plateau’s, ophogingen, etc. Ook hebben we al het schilderwerk verzorgd, zowel in de hal als in de kleedkamers, de kantine en het lounge gedeelte.  Zoals u op de foto’s kunt zien hebben we alle ruimtes gestoffeerd met o.a. tapijt en pvc. De wanden en obstakels in de hal hebben we eerst voorzien van ondertapijt (foam) om de demping tijdens het springen te bevorderen. Freestyle Motion heeft laten weten zeer content te zijn met ons werk en zelf zo content dat we hun 2e locatie wederom mogen gaan bouwen.

Vervangen schuur- en serredak

Vervangen schuur- en serredak bij een woning in Monster.

‘Engelse herenkamer’

Van onze opdrachtgever en zakenpartner VLS Groep B.V. kregen we het verzoek een Engelse herenkamer te ontwerpen en realiseren.

De ruimte die u ziet, hebben we eerst geheel gestript (compleet gesloopt) om vervolgens het geheel in fases op te bouwen. De werkzaamheden zijn, zoals op de foto’s te zien is, van grote diversiteit: slopen / timmeren / schilderen / behangen / installatie van elektra / renovatie toiletgroep / leveren en installeren nieuwe keuken / stofferen van een PVC vloer in houtlook / en vervolgens het plaatsen van de bar en kastmeubel / maken en op kleur brengen van de barkrukken / leveren en installeren van het metalen hekwerk voor de open kast.

Het is een compleet door ons bedacht (in overleg met VLS) en uitgevoerde ruimte geworden in de bekende oude Engelse stijl, zoals deze behoort te zijn voor een Herenclub.

 

Plaatsen keuken

Ook voor het plaatsen van een nieuwe keuken kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunnen wij voor u direct het tegelwerk, de vloer en het schilderwerk eromheen uitvoeren.

 

KIVI Den Haag

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. 1976 Bouwonderhoud heeft in dit pand verschillende zalen en kantoorruimtes gerenoveerd. De voornaamste werkzaamheden bestonden uit: schilderwerk, wand- en plafondafwerking, stoffering en wandbespanning.

 

Sparta Business Unit

Deze box in het stadion van Sparta is compleet aangepakt. De wanden zijn opnieuw beplakt met glasweefselbehang (gescand) en geschilderd. Er ligt een nieuwe vloer in en het plafond is vernieuwd. Tevens is er een compleet wand-/keukenmeubel geleverd en geplaatst.

 

Verbouwing Business Lounge Sparta Rotterdam

Realisatie van de nieuwe business lounge in het Sparta stadion. Het betreft hier een complete verbouwing met werkzaamheden betreffende o.a  vloeren en schilderwerk.

 

Renovatie woonhuis ’s-Gravenzande

Het betreft hier de renovatie van een woonhuis in ’s-Gravenzande waarbij de volgende onderdelen behandeld/ vernieuwd: complete buitenschilderwerk, zinken dakgoten vernieuwd, houten daklijsten compleet vervangen (door houtrot aangetast), entree pui enkel glas vervangen door dubbel melkglas en houten paneel, dakbedekking en boeilijsten van de schuur compleet vervangen inclusief zinken kraaldelen en buiten zonwering vervangen.

Totaalonderhoud Sheffieldstraat Rotterdam

Het betreft hier een complete verbouwing met werkzaamheden betreffende o.a  vloeren, wanden, timmerwerk, schilderwerk, plafonds, gevelrenovatie, dakbedekking, sanitair, etc.

Totaalonderhoud RMC business lounge Sparta Rotterdam

Realisatie van de nieuwe business lounge van Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC B.V. in het Sparta stadion. Het betreft hier een complete verbouwing met werkzaamheden betreffende o.a  vloeren, wanden, timmerwerk, schilderwerk, plafonds, nieuwe keuken en elektra.

 

Vervangen boeilijst Roelofsstraat Den Haag

Het betrof hier een door houtrot aangetaste boeilijst. Compleet vervangen inclusief loodslabben, geheel gegrond (rondom) en geheel geplamuurd en afgelakt. Dit had voorkomen kunnen worden als de schilderbeurten op tijd waren uitgevoerd!