Schilderwerken

Onderstaand een selectie van reeds uitgevoerde schilderwerk projecten (of werken in uitvoering) door 1976 Bouwonderhoud:

Schilderwerk portiek Vereniging van Eigenaren Haagduin Den Haag

Renovatie Buitengoed Dorrepaal

Schilderwerk, houtrot reparaties, kozijnen, dakwerk, zinkwerk en hekwerken.

Wanden in kleur sausen kantoorruimte Rotterdam RMC

Schilderwerk industriële kraan in havengebied De Botlek in Rotterdam

Voor één van onze opdrachtgevers in De Botlek hebben wij een havenkraan geschilderd. Hijskranen worden in zware omstandigheden en omgevingen gebruikt waardoor ze onderhevig zijn aan beschadigingen en externe factoren die inwerken op de beschermingslaag van de kraan. Door het schilderwerk van uw bouwkranen bij te houden blijven deze langer in goede staat. Deze laad en los kraan is direct voorzien van een frisse nieuwe kleur, waardoor hij er nu weer netjes bij staat!

 

Schilderwerk Den Haag

Voor een VvE in Den Haag hebben we de gehele buitenkant van het pand geschilderd.

Schilderwerk Den Haag

Dit schilderwerk is uitgevoerd in Den Haag. De foto’s spreken voor zich.

 

Houten vloer lakken

Deze oude kerk in Amsterdam is omgebouwd tot een tweetal woningen op de 1e etage en een bedrijfsruimte op de begane grond en in het souterrain. De houten vloer was in slechte conditie. We hebben de vloer ontvet, geschuurd en  drie maal gelakt. Zoals de impressies laten zien is de oude vloer weer tot leven gekomen.

 

Woonhuis in Hillegersberg Rotterdam

Bij deze woning zijn één groot raamfront en de voordeur inclusief het kozijn geheel kaal gebrand van de donkerbruine beits. Daarna zijn deze in de kleur “teak” gevernist en als eindlaag is er een hoogglans blanke lak gebruikt. Ook het balkon plafond is van de donkerbruine kleur naar wit geschilderd. Daarnaast zijn de dakkapellen zijn gereinigd en in de wax gezet.

Aanbrengen nieuwe balkoncoating in Kijkduin

 

Vrijstaande woning in het Westland

Deze mooie vrijstaande woning met veel houtwerk is door ons in het verleden volledig in de lak gezet. Na een kleine onderhoudsbeurt staat het huis er weer keurig bij en kan het er de komende jaren weer tegenaan.

‘Engelse herenkamer’

Van onze opdrachtgever en zakenpartner VLS Groep B.V. kregen we het verzoek een Engelse herenkamer te ontwerpen en realiseren.

De ruimte die u ziet, hebben we eerst geheel gestript (compleet gesloopt) om vervolgens het geheel in fases op te bouwen. De werkzaamheden zijn, zoals op de foto’s te zien is, van grote diversiteit: slopen / timmeren / schilderen / behangen / installatie van elektra / renovatie toiletgroep / leveren en installeren nieuwe keuken / stofferen van een PVC vloer in houtlook / en vervolgens het plaatsen van de bar en kastmeubel / maken en op kleur brengen van de barkrukken / leveren en installeren van het metalen hekwerk voor de open kast.

Het is een compleet door ons bedacht (in overleg met VLS) en uitgevoerde ruimte geworden in de bekende oude Engelse stijl, zoals deze behoort te zijn voor een Herenclub.

 

KIVI Den Haag

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. 1976 Bouwonderhoud heeft in dit pand verschillende zalen en kantoorruimtes gerenoveerd. De voornaamste werkzaamheden bestonden uit: schilderwerk, wand- en plafondafwerking, stoffering en wandbespanning.

 

Rustieke vrijstaande woning in het Westland

Na langdurig achterstallig onderhoud wordt de buitenkant van deze woning compleet aangepakt. Meerdere houtrot plekken zijn al gerepareerd en de complete buitenkant is geschilderd. Het balkon aan de achterzijde is door vocht aangetast en in zeer slechte staat en zal binnenkort door ons worden vervangen.

Verbouwing Business Lounge Sparta Rotterdam

Realisatie van de nieuwe business lounge in het Sparta stadion. Het betreft hier een complete verbouwing met werkzaamheden betreffende o.a  vloeren en schilderwerk.

Vrijstaande woning

Het dak van deze woning is compleet vervangen. Ook zijn er nieuwe kozijnen geplaatst en is het glas in lood vervangen en zijn er voorzetramen geleverd en geplaatst. Verder is de complete buitenkant van het pand geschilderd.

Renovatie woonhuis ’s-Gravenzande

Het betreft hier de renovatie van een woonhuis in ’s-Gravenzande waarbij de volgende onderdelen behandeld/ vernieuwd: complete buitenschilderwerk, zinken dakgoten vernieuwd, houten daklijsten compleet vervangen (door houtrot aangetast), entree pui enkel glas vervangen door dubbel melkglas en houten paneel, dakbedekking en boeilijsten van de schuur compleet vervangen inclusief zinken kraaldelen en buiten zonwering vervangen.